HomeFeaturedFocusGoogle aduce informatii despre costurile de autostrada in Maps

Google aduce informatii despre costurile de autostrada in Maps

Citeam că Google a dat drumul la serviciul de afișare (și calculare) a taxei de drum/autostradă în aplicația Google Maps de Android și iOS, pentru moment doar în câteva regiuni. Mai exact vorbim de aproximativ 2000 de drumuri din SUA, Japonia, India și Indonezia … sincer să fiu nu îmi dau seama care a fost criteriul pentru care au fost alese aceste țări.

Interesant este că odată creată o rută în Google Maps, informațiile legate de taxele de autostradă sunt oferite ținând cont de întreaga rută – țineți cont că în continuare e posibil să alegeți rute care să evite drumurile cu taxă. Și dacă nu împărțiți voi drumul pe bucăți, nu veți putea afla prețul specific fiecărui drum cu taxă.

Partea bună este că cine optează pentru ruta rapidă va putea ști dinainte cam care e taxa totală și în felul ăsta să scape de surprize neplăcute. E o opțiune pe care aș vrea să o văd și în Europa, în special pentru Croația, Italia, Franța, țări unde există taxe specifice fiecărei bucăți de autostradă.

Google zice că a început să ofere aceste opțiuni în mod gradual și că la un moment dat vor fi adăugate și alte țări. Când se va întâmpla asta o să vă dau de știre.

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep