HomeFeaturedFocusXiaomi 12 Ultra, specificatii tehnice complete

Xiaomi 12 Ultra, specificatii tehnice complete

După ce cu câteva zile în urmă am văzut un set de fotografii cu viitorul Xiaomi 12 Ultra, acum avem și o listă completă cu specificații tehnice pentru acest viitor flagship. Sursele acestor detalii au un istoric destul de bun, așa că putem considera informațiile ca fiind corecte.

Se pare că noul vârf de gamă al companiei chineze se va baza pe un chipset de top, un Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Cea mai bună opțiune pentru Androide. Memoria RAM va putea fi de 8 GB sau de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare de 256 GB sau 512 GB.

Sistemul de operare rulat va fi un Android 12 cu interfața MIUI 13 peste el.

Ecranul lui Xiaomi 12 Ultra va fi un LTPO AMOLED cu diagonala de 6,7 inchi. Rezoluția va fi QHD+, iar rata de refresh 120 Hz. Marginile laterale vor fi curbate și cititorul de amprentă digitală integrat sub display.

Camera foto frontală, ascunsă într-un orificiu central, va avea o rezoluție de 20 MP.

Pe spate vom găsi un senzor principal de 50 MP (cu OIS). Acesta este ajutat de un ultrawide de 48 MP și de o cameră telephoto cu senzor de 48 MP (zoom optic 5x). Va exista și un al patrulea senzor, unul de tip 3D ToF.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4800 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 67W. De asemenea oferă suport și pentru încărcarea wireless de 50W.

Confirmarea oficială a acestor detalii o vom avea când Xiaomi 12 Ultra va fi prezentat publicului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep