HomeMobileAndroidHuawei lanseaza Mate Xs 2, MateBook D16, tableta MatePad Paper si FreeBuds...

Huawei lanseaza Mate Xs 2, MateBook D16, tableta MatePad Paper si FreeBuds Pro 2

Săptămâna trecută Huawei a prezentat un nou laptop din seria MateBook D16, noul pliabil Mate Xs 2, tableta MatePad Paper cu E-ink și alte produse interesante.
Săptămâna trecută Huawei a prezentat un nou laptop din seria MateBook D16, noul pliabil Mate Xs 2, tableta MatePad Paper cu E-ink și alte produse interesante.

În cadrul unui eveniment mai amplu, Huawei Consumer Business Group a prezentat la Istanbul o generație nouă de produse din zona PC, wearable, smartphone și tablete, completând-uși gama de produse cu modele noi, inovative.

„Huawei și-a luat angajamentul de a inova permanent și de a oferi fiecărei persoane, familii și organizații acces la lumea digitală. Prin urmare, menținem investiții semnificative în cercetare, dezvoltare și marketing, în diferite categorii. Dorim să le oferim utilizatorilor produse revoluționare și să conducem permanent dezvoltarea industriei.” a declarat Derek Yu, President, Central Eastern Europe, Nordic & Canada, Huawei Consumer Business Group.

Lansarea HUAWEI Mate Xs 2, noul smartphone vârf de gamă de la Huawei, cu design pliabil spre exterior și corp ultra-ușor, ultra-subțire, este un punct de referință în istoria Huawei. Când este deschis, ecranul lui Mate Xs 2 devine plat și neted precum oglinda, oferind utilizatorilor o experiență pliabilă mai captivantă, perfectă atât pentru divertisment, cât și pentru muncă. Smartphone-ul este echipat și cu alte funcții emblematice, cum ar fi camera True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics, ce duce fotografia la un alt nivel. Cu bateria de 4600 mAh a noului dispozitiv, cu HUAWEI SuperCharge de 66 W pentru încărcare ultra-rapidă, preocupările legate de rezistența modestă a bateriei smartphone-urilor pliabile sunt de domeniul trecutului.

HUAWEI MateBook D16 – laptopul de 16 inch pentru muncă, studiu și divertisment.

Venind în întâmpinarea unei cereri crescute de produse de mobilitate, Huawei a lansat noul model de laptop MateBook D16, cu ecran FullView de 16 inci. Gama MateBook este alimentată de procesorul Intel® Core™ H-Series de a 12-a generație cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză, care gestionează perfect și eficient scenarii de utilizare complexe și multitasking cum ar fi analiza datelor, compilarea codurilor, deschiderea mai multor pagini web, diagrame sau PowerPoint, permițând utilizatorilor să vizualizeze conținutul mai ușor pe o zonă de afișare mai mare, fără compromisuri în materie de performanță. În plus, cu modelul D16, experiențele devin și mai eficiente datorită gestionării fișierelor pe mai multe dispozitive și a funcției de căutare AI, care permit transmiterea mai ușoară a fișierelor între computer, smartphone și tabletă, depășind barierele de partajare a datelor între dispozitive. Mai mult, utilizatorii pot fi productivi în mișcare, datorită portabilității ridicate a modelului HUAWEI MateBook D16 cu corp metalic ușor și greutate similară cu cea a laptopurilor tradiționale de 15,6 inch.

MatePad Paper este prima tabletă E-ink ce folosește sistemul de operare Harmony OS (Android), perfectă pentru utilizatorii din industria creativă care apreciază libertatea de a lucra de oriunde și se bucură în același timp de o experiență asemănătoare hârtiei. Concepută pentru a fi portabilă, HUAWEI MatePad Paper se evidențiază printr-un factor de formă subțire și o greutate redusă de aproximativ 360 g, oferind o lectură de calitate chiar din palmă. HUAWEI MatePad Paper este echipată cu un ecran HUAWEI FullView de 10,3 inch, care le oferă utilizatorilor o experiență de citire ce nu obosește ochii, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland pentru un ecran asemănător hârtiei. Combinația unică ecran – stilou pentru o experiență office revoluționară aduce senzația scrisului pe hârtie în momentul în care vârful stiloului atinge ecranul tabletei, producând un „foșnet” plăcut în timpul scrisului. Această senzație familiară, asemănătoare hârtiei, le permite utilizatorilor să se lase rapid absorbiți de scris.

Alături de aceste produse au mai fost prezentate și noul set de căști FreeBuds Pro 2 (primul sistem dublu de sunet de înaltă rezoluție TWS din lume) și două smartphone-uri din seria nova: Y70 și nova 90. Primul dispozitiv, nova Y70 surprinde utilizatorii cu o baterie puternică de 6000 mAh care necesită încărcare doar de două ori pe săptămână, în timp ce nova Y90 se încarcă până la 50% în doar 30 de minute, datorită tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 40 W. Ambele dispozitive asigură o utilizare confortabilă și experiențe de divertisment captivante datorită ecranelor mari, nova Y90 dispunând de un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inch și o ramă ultra-îngustă, iar nova Y70 de un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inch. Funcțiile de fotografiere remarcabile, designul elegant și spațiul generos de stocare transformă dispozitivele în smartphone-uri excelente pentru toate scenariile, la prețuri competitive.

Prețuri competitive

Avem și prețurile noilor produse, disponibile în magazinul Huawei:

  • HUAWEI Mate Xs 2 de la 9999 LEI
  • HUAWEI nova Y70 de la 899 LEI
  • HUAWEI MatePad Paper de la 2399 LEI
  • HUAWEI Freebuds Pro 2 de la 899 LEI
  • MateBook D16 de la 4199 LEI

Odată cu lansarea acestor noi produse, Huawei vine cu extra oferte de tip bundle, cu noi vouchere, dar și cu premii în cadrul campaniei „Spin to win”. Astfel, începând cu data de 23 iunie, toate persoanele abonate la newsletter-ul magazinului online, dar și cele care se vor abona până la finalul campaniei, vor primi pe e-mail vouchere în valoare de 500 de lei pentru achiziția noului laptop MateBook D16, 200 de lei pentru achiziția nova Y70, MatePad Paper și FreeBuds Pro 2, și 200 de lei pentru MateView SE. În plus, produsele vin în pachete de tip bundle, respectiv: laptopului MateBook D16 i se alătură monitorul MateView SE, un mouse și un ghiozdan, smartphone-ul nova Y70 și căștile FreeBuds Pro 2 fac echipă cu HUAWEI Band 7, iar smartphone-ului Mate Xs 2 i se alătură ceasul HUAWEI WATCH GT 3, în varianta Stainless Steel. Campania se desfășoară în perioada 23 iunie – 13 iulie.

Stați pe aproape că am avut ocazia să testăm tableta MatePad Paper E-ink și în curând venim cu detalii!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep