HomeFeaturedFocusMoto G62 5G lansat oficial de catre Motorola

Moto G62 5G lansat oficial de catre Motorola

Moto G62 5G

Cei de la Motorola au lansat oficial un nou mid-range. Este vorba despre Moto G62 5G, un terminal cu suport 5G și cu preț destul de accesibil, care vine cu câteva trăsături interesante. Dispozitivul a fost lansat, în mod curios, tocmai în Brazilia, lucru destul de atipic pentru compania Motorola. Dar în materialele de PR care au însoțit lansarea s-a vorbit și despre o disponibilitate globală, inclusiv în piețele europene pe care compania este prezentă. Așa că mai devreme sau mai târziu îl vom vedea și noi.

Telefonul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 480+ pentru a păstra prețul cât mai jos, dar în același timp pentru a oferi suport pentru noile rețele 5G. Memoria RAM este de doar 4 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD. Sistemul de operare este un Android 12 cu interfața proprietară Motorola peste el. O interfață minimalistă, care îmi place foarte mult.

Ecranul lui Moto G62 5G este un IPS LCD cu diagonala de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh a acestuia este de 120 Hz, o supriză plăcută din partea acestui telefon. Un orificiu discret, poziționat central, găzduiește o cameră foto frontală cu senzor de 16 MP.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 50 MP. Acesta este ajutat de o cameră ultrawide de 8 MP și de una dedicată macro, cu senzor de 2 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Bateria are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu 20W.

În același timp cu Moto G62 5G, compania a prezentat și un Moto G42, un telefon 4G. Deocamdată nu se cunoaște prețul pentru nici unul dintre cele două terminale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep