HomeFeaturedFocusNokia G11 Plus anuntat oficial

Nokia G11 Plus anuntat oficial

Nokia G11 Plus

HMD Global aruncă pe piață un nou entry-level. Nokia G11 Plus vine ca model înfrățit cu G11-le prezentat în luna februarie a acestui an. Numai că Plus-ul nu implică obligatoriu o dimensiune mai mare a ecranului. În fapt, cele două telefoane au destul de multe trăsături comune, așa cum vom vedea în cele ce urmează.

Dispozitivul este construit în jurul unui display IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi. Rezoluția este HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 90 Hz. În partea de sus se găsește un notch în formă de picătură, în care își face loc o cameră foto frontală cu senzor de 8 MP. Până acum nici o diferență între cele două telefoane.

Schimbările apar pe partea din spate. Nokia G11 Plus are un sistem cu doar două camere foto, dar senzorul principal este acum de 50 MP (față de 13 MP). Cea de-a doua cameră este una pentru detalii de adâncime de 2 MP. Tot pe spate este mutat și cititorul de amprentă digitală.

În ceea ce privește nucleul hardware, compania a ales să nu specifice ce chipset folosește. Sunt șanse destul de mari să se fi păstrat același Unisoc T606. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 64 GB.

Sistemul de operare este acum Android 12 direct din cutie.

Nici despre bateria de pe Nokia G11 Plus nu se spune nimic. Cu siguranță are 5050 mAh, dacă nu cumva chiar mai mult.

Iar despre detaliile comerciale, ce să mai vorbim. Nu se cunoaște nici prețul de vânzare și nici care va fi disponibilitatea geografică a acestui model.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep