HomeMobileAndroidSamsung a facut un film inspirat din Stranger Things ca sa arate...

Samsung a facut un film inspirat din Stranger Things ca sa arate ce poate Galaxy S22 Ultra, noaptea

Inspirându-se din serialul Stranger Things Samsung a realizat un film în care ne arată performanța lui Galaxy S22 Ultra în filmarea de noapte.
Inspirându-se din serialul Stranger Things Samsung a realizat un film în care ne arată performanța lui Galaxy S22 Ultra în filmarea de noapte.

Samsung încearcă noi abordări în ceea ce înseamnă promovarea flaghsip-ului Galaxy S22 Ultra folosindu-se de un film inspirat din serialul Stranger Things, filmat noaptea în mod portrait. Filmul în cauză se numește Make Stranger Nights Epic și a fost făcut cu camera principală de 108MP de pe Galaxy S22 Ultra, folosind senzorul cu pixeli de 2.4um și elementele de îmbunătățire a imaginii datorate AI-ului integrat. Rezultatul nu e rău, după cum puteți vedea mai jos:

În secvența de un minut Samsung a încercat să recreeze atmosfera din Stranger Things, sezonul al patrulea, dar cu acțiunea mutată în 2022 în loc de anii ’80. Iar pe lângă scenele filmate cu Galaxy S22 Ultra noaptea, materialul mai are și câteva bucăți generate pe calculator. Mie mi se pare că le-a ieșit chiar bine.

Voi ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep