HomeFeaturedFocusXiaomi Book S 12.4, un hibrid tableta/laptop cu Windows

Xiaomi Book S 12.4, un hibrid tableta/laptop cu Windows

Xiaomi Book S 12.4

Deși compania chineză a mai avut ceva tentative în trecut, Xiaomi Book S 12.4 este totuși primul dispozitiv hibrid (tabletă/notebook) cu Windows din portofoliul său. Cu Windows 11 (x86-64 biți) ca să fim mai exacți.

Este o tabletă cu un display de 12.4 inchi, așa cum lasă să se înțeleagă și denumirea sa comercială, care vine însoțită de o tastatură detașabilă ce preia și rolul de husă de protecție. De precizat că respectiva tastatură se achiziționează separat. Ecranul, că de la el am pornit lista cu specificații tehnice, este un IPS LCD cu rezoluție 2560 x 1600 pixeli (aspect 16:10), protejat de Gorilla Glass 3.

În spatele săuă ticăie un chipset Snapdragon 8cx Gen 2, care rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare a lui Xiaomi Book S 12.4 este de 256 GB. Există și un slot microSD, care ajută la suplimentarea capacității de stocare a acestei tablete.

Construcția este realizată dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu. Tableta are doar 720 grame (fără tastatură) și o grosime de 8,95 milimetri.

Nu există detalii tehnice despre acumulator, dar compania chineză promite o autonomie de peste 13 ore. Încărcarea se face prin USB Type-C.

În mod plăcut surprinzător, Xiaomi Book S 12.4 devine disponibilă în Europa, la un preț de 700 euro. Există chiar și o perioadă promoțională, în care prețul scade cu 100 euro. Încărcătorul, tastatura, o husă convențională sau stylus-ul compatibil vor trebui cumpărate separat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep