HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy F13 anuntat oficial

Samsung Galaxy F13 anuntat oficial

Samsung Galaxy F13

Samsung Galaxy F13 este un entry-level care se bazează destul de mult pe modelul deja existent pe piață Galaxy M13. Există totuși o diferență destul de mare în favoarea noii apariții, un terminal care pare destinat în primă fază piețelor asiatice. Dar care are ceva șanse să își facă loc în ofertele unor magazine online care livrează și pe la noi.

Mai exact, modelul F13 este ceva mai gros decât fratele său. Și asta din cauză că acumulatorul său este ceva mai generos. Are o capacitate de 6000 mAh. Viteza de încărcare este limitată la 15W, așa că încărcarea peste noapte pare cea mai sigură soluție. Însă în combinație cu specificațiile destul de modeste, ar trebui să ofere o autonomie destul de mare, peste medie.

Restul caracteristicilor lui Samsung Galaxy F13 rămâne neschimbat. Avem același chipset Exynos 850 care rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Există la bord și un slot microSD dedicat. Sistemul de operare este un Android 12 cu un OneUI 4.1 peste el.

Ecranul dispozitivului este un IPS LCD. Un panel cu diagonală de 6,6 inchi și rezoluție fullHD+ (2408 x 1080 pixeli), protejat de o sticlă Gorilla Glass 5. Un notch în formă de picătură ascunde o cameră foto frontală cu senzor de 8 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 50 MP. Este ajutat de o cameră ultrawide de 5 MP și de un senzor pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 MP.

Samsung Galaxy F13 are un preț de vânzare de aproximativ 155 dolari, respectiv 170 dolari, în funcție de memoria internă pentru care se optează. Prețul este valabil pentru piețele asiatice.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep