HomeFeaturedFocusZVON: Samsung nu va mai scoate Galaxy S22 FE

ZVON: Samsung nu va mai scoate Galaxy S22 FE

Galaxy S22 FE

Deși seria de terminale Fan Edition a celor de la Samsung a fost bine primită de public, se pare că nu vom mai avea următorul membru al ei. Adică modelul Galaxy S22 FE. Informația conform căreia compania coreeană va renunța la acest telefon (și probabil la această serie) a ieșit la iveală din mai multe surse. Dar deocamdată nu are o confirmare oficială.

Oricum pare puțin prematur să vorbim de S22 FE, din moment ce modelul anterior, Galaxy S21 FE a avut parte de o apariție întârziată și a văzut lumina zilei la aproape un an după seria S21. La acel moment întârzierile au fost puse pe seama crizei de chip-uri.

Este păcat că nu vom mai avea o continuare a acestor apariții, dacă Galaxy S22 FE va fi cu adevărat anulat. Publicul a îmbrățișat destul de repede această rețetă de telefon mai ieftin, cu același nucleu ca și flagship-urile. Compromisurile au fost făcute în alte zone, dar chipset-ul s-a păstrat. Conceptul a fost împins destul de puternic de la spate și de către operatorii de telefonie mobilă, care au profitat de asemănarea de nume și au prins în plasă destui naivi. Însă una peste alta, seria a fost destul de populară și această popularitate ar fi putut merge mai departe.

În același timp cu zvonul conform căruia nu vom mai avea Galaxy S22 FE, apare informația conform căreia coreenii intenționează să scoată o versiune mai ieftină de Galaxy S21 FE. O variantă 4G, echipată cu un chipset Qualcomm Snapdragon 720G, a fost surprinsă în niște baze de date ale unor organisme de certificare, prin Olanda și Belgia.

Să fie oare o coincidență că cele două informații au ieșit la iveală cam în același timp? Sunt tentat să cred că nu.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep