HomeEvenimenteMicrosoft Ignite e primul eveniment major cu prezență fizică în pandemie

Microsoft Ignite e primul eveniment major cu prezență fizică în pandemie

Cu toate că pandemia COVID19 nu este încă terminată, Microsoft e prima mare companie care face evenimente cu prezență fizică: Ignite, 12-14 octombrie.
Cu toate că pandemia COVID19 nu este încă terminată, Microsoft e prima mare companie care face evenimente cu prezență fizică: Ignite, 12-14 octombrie.

Microsoft a dat drumul paginii oficiale a evenimentului Microsoft Ignite și ne anunță că este primul eveniment major, cu prezență fizică din 2019 încoace. Va avea loc la Seattle între 12-14 octombrie, dar va avea și componenta de transmisiune live pentru cei ce nu sunt pregătiți încă să facă deplasări și să se întâlnească cu masa de oameni.

Cu toate că pagina Ignite este online nu se pot face încă înregistrările. În trecut participarea la o conferință gen Ignite era o aventură cam scumpă – pentru cineva din România costul participării, cazării și drumului putea trece liniștit de 5000 USD – așa că mutarea în online a oferit posibilitatea de a vedea ce se întâmplă acolo unui număr mult mai mare de persoane, în mod gratuit. E foarte posibil ca în acest an să existe o delimitare de costuri pentru cei ce vor online versus cei ce vor să participe fizic și mă aștept ca măcar keynote-urile să fie transmise pentru publicul larg, cu participare gratuită.

Mai multe detalii o să aflăm la începutul lunii august, inclusiv partea de preț și cea legată de numărul de participanți despre care Microsoft spune că va fi limitat. Mai mult ca sigur că nu o să vedem iarăși eveniment de 25000 de persoane cum au fost cele din anii precedenți, oricum nu ar fi loc de așa ceva în Seattle.

Legat de subiect, Ignite va fi centrat pe Microsoft 365, Azure și celelalte produse adresate zonei de business. E posibil să vedem chestii noi și Windows, mai ales în context de business, ținând cont de faptul că Windows 11 22H2 va fi lansat cam în aceiași perioadă. Și poate ceva detalii de Windows 12 e posibil să fie arătate.

Vă țin la curent.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep