HomeMobileAndroidOnePlus confirmă lansarea 10T pe 3 august, cu eveniment cu prezență fizică,...

OnePlus confirmă lansarea 10T pe 3 august, cu eveniment cu prezență fizică, la New York

Ieri am primit confirmarea că OnePlus va lansa noul model de smartphone OnePlus 10T și acesta va veni cu noul cipset Snapdragon 8 Plus Gen 1. Evenimentul de lansare este ținut la New York, cu prezență fizică, fiind cel puțin o inițiativă interesantă în condițiile în care nivelul de infecții COVID crește constant la nivel mondial.

Ce aduce nou OnePlus 10T? În primul rând cipsetul Snapdragon 8 Plus Gen 1, față de Snapdragon 8 Gen 1 folosit pe OnePlus 10, care ar trebui să fie mai rapid și mai prietenos cu consumul de energie, conform declarațiilor Qualcomm. E clar că prin această lansare OnePlus vrea să aducă un smartphone performant, pe gustul amatorilor de jocuri pe mobil.

Din poza din invitație nu putem vedea prea multe detalii despre OnePlus 10T, doar că e posibil să aibă un sistem de camere foto similar cu cel de pe OnePlus 10 Pro, cu lentile standard: wide, ultra wide și telephoto.

Zvonurile spun că e posibil ca OnePlus 10T să beneficieze de suport de încărcare rapidă de 150W și în premieră, va dispărea butonul fizic de oprire a sunetului.

Pentru că nu mai e mult timp până la lansare sunt sigur că în curând o să aflăm și alte detalii fie prin leak-uri fie pe cale oficială.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep