HomeFeaturedFocusApple lanseaza iOS 15.6 cu bug fix-uri si patch-uri de securitate

Apple lanseaza iOS 15.6 cu bug fix-uri si patch-uri de securitate

De la ora 20:00 a României utilizatorii iOS din România au putut instala noul update iOS 15.6 care nu aduce nimic semnificativ, dincolo de patch-uri de securitate și ceva bug fix-uri. E normal să se întâmple asta din moment ce Apple își concentrează eforturile pe iOS 16, versiune pe care o așteptăm în toamnă.

Pentru iOS 15.6, pachetul de update de 540 MB conține mici modificări asociate aplicației Apple TV, unde transmisiunile live pot fi oprite și repornite, cu opțiuni de pauză și rewind or fast forward.

Un bug important care pare să fie reparat e legat de Settings care arăta că nu mai e spațiu disponibil când în realitate nu era cazul – un bug similar a mai existat la lansarea iOS 15, se pare că au lucrat atât de bine încât l-au reactivat. Și mai sunt ceva chestii reparate în Safari, dacă folosiți browser-ul acesta.

În aceste condiții vă recomand să puneți iOS 15.6 doar pentru patch-urile de securitate, că restul e cam irelevant. Iar cu asta e posibil să avem ultima versiune iOS 15 înainte de lansarea iOS 16.

Spor la download!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep