HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A23 5G trece pe la FCC

Samsung Galaxy A23 5G trece pe la FCC

Samsung Galaxy A23 5G

Samsung Galaxy A23 5G (nume de cod SM-A236), care este versiunea 5G a lui Galaxy A23, tocmai a trecut pe a FCC. S-au confirmat astfel informațiile care circulau deja despre acumulatorul cu care va fi echipat viitorul terminal. Bateria va avea o capacitate de 5000 mAh. Va suporta o viteză de încărcare de 25W. Practic aceeași capacitate și aceeași viteză de încărcare ca la vârful de gamă de anul trecut, Galaxy S21 Ultra. Însă fără reverse charging și încărcare wireless.

Va fi interesant de văzut dacă încărcătorul va fi inclus în pachetul standard. Pentru că în Europa Samsug a început să vândă și entry-level-uri și mid-range-uri fără încărcător în cutie.

Aceeași certificare mai confirmă că Samsung Galaxy A23 5G va fi echipat cu un slot microSD (nu este clar dacă este unul dedicat) și că va oferi suport pentru NFC.

La nivel de zvonuri știm că terminalul se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 695. Dacă va păstra dimensiunile fratelui său 4G, va avea un display de 6,6 inchi, cu rezoluție fullHD+.

Pe același principiu am putea specula că se vor păstra și camera foto frontală de 8 MP, dar și senzorul principal de pe spate, de 50 MP. De văzut dacă va păstra și restul camerelor, pentru că am mai văzut că Samsung încearcă să reducă din costuri cu mai puține camere la modelele 5G.

Samsung Galaxy A23 5G ar trebui să își facă apariția oficială în viitorul apropiat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep