HomeFeaturedFocusApple extinde cu un an repararea gratuita a problemelor 'no sound' pentru...

Apple extinde cu un an repararea gratuita a problemelor ‘no sound’ pentru iPhone 12

Programul de reparare gratuită a aparatelor iPhone 12 și iPhone 12 Pro care au probleme de sunet este extins cu un an!
Programul de reparare gratuită a aparatelor iPhone 12 și iPhone 12 Pro care au probleme de sunet este extins cu un an!

Apple a decis să extindă cu un an (pe semne că sunt încă multe aparate afectate!) programul de reparare gratuită a aparatelor iPhone 12 și iPhone 12 Pro care prezintă probleme la difuzor. Lansat în august 2021, acest program trebuia să acopere un ‘număr limitat de aparate’ care aveau probleme, se pare însă că numărul acestora e mai mare decât cel estimat inițial și că problemele apar și pe alte serii.

Inițial această inițiativă de repare gratuită cuprindea doar aparatele iPhone 12 și iPhone 12 Pro în primii 2 ani de folosire, acum perioada este extinsă cu încă un an, ceea ce este foarte bine. Teoretic aparatele care au probleme de sunet sunt cele produse între octombrie 2020 și aprilie 2021, din seriile iPhone 12 și iPhone 12 Pro – condiția de a putea beneficia de reparația gratuită este ca aparatul să nu emită niciun sunet în receptor la apelare sau primirea unui apel de voce.

iar procesul e relativ simplu: găsiți un service Apple autorizat, trimiteți un email la Apple Support cu problema în cauză și vă faceți o programare (sau trimiteți telefonul) către service-ul respectiv.

Evident că dacă aveți cumva și alte probleme, gen display spart sau mufă nefuncțională, e posibil să nu puteți beneficia de reparația gratuită a difuzorului până nu rezolvați celelalte probleme. Că așa merge treaba la Apple.

Oricum, e bine de știut că posesorii de iPhone 12 și iPhone 12 Pro mai au încă un an în care pot repara gratuit probleme de difuzor. Această inițiativă nu se aplică pentru iPhone 12 mini sau iPhone 12 Pro Max, chiar prezintă aceleași simptome.

Detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep