HomeFeaturedFocusVine un joc MMO din seria Dune numit Awakening

Vine un joc MMO din seria Dune numit Awakening

În curând, fanii Dune vor putea juca un joc MMO numit Dune: Awakening.
În curând, fanii Dune vor putea juca un joc MMO numit Dune: Awakening.

Funcom a decis să vină cu o propunere de joc MMO pe seria Dune, numită Dune: Awakening, a cărui acțiune are loc pe planeta Arrakis. Detaliile despre acest joc nu sunt încă foarte multe și clare – știm doar că va rula pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Dar avem un mic video în care Paul Atreides recită litania împotriva fricii în timp ce capturează un vierme de nisip, după ce acesta a distrus o fabrică a recoltare a melanjului:

Pare că este vorba despre un joc în care e combinată experiența și creativitatea jocurilor în care personajul trebuie să supraviețuiască cu orice preț cu interactivitatea dată de jocurile multi-player pe hărți imense. Detaliile sunt destul de bune atât pentru reprezentarea Arrakis cu furtunile sale de nisip cât și viermele sau personajul lui Paul Atreides.

În teorie sună bine, abia aștept să văd cum o să fie – o să stau cu ochii pe dezvoltarea jocului să văd din timp informațiile. Și poate că acesta o să fie jocul care să mă facă să trec de la Xbox One S către PS5 sau Xbox X.

Mai vedem :).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep