HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Moto Edge X30 Pro

FOTO: cum arata Moto Edge X30 Pro

Moto Edge X30 Pro

Deși Motorola a amânat evenimentul de lansare pe care îl avea programat pentru ziua de ieri (la o dată încă necomunicată), au rămas totuși posterele de teasing pentru Moto Edge X30 Pro. Vedem astfel cum va arăta viitorul flagship al companiei.

Și lângă elementele de design pe care le putem desprinde din aceste fotografii, avem și câteva detalii tehnice. Puține, dar suficiente pentru a înțelege că au fost făcute destul de puține concesii în ceea ce privește viitorul smartphone.

Știm astfel că Moto Edge X30 Pro va fi construit în jurul chipset-ului de top Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, alegerea de top a momentului pentru Androide. O unitate certificată de TENAA a fost prevăzută cu o memorie RAM de 16 GB și cu o capacitate internă de stocare de 512 GB. Un nucleu hardware care nu lasă loc de emoții, o adevărat etalare de forțe.

Alte informații despre telefon ne arată că se caută soluții de top inclusiv în zona de fotografie. Senzorul foto principal al acestui telefon va avea o rezoluție de 200 MP.

Iar acumulatorul se va putea încărca cu o viteză maximă de 125W.

Aștept să văd și restul detaliilor tehnice pentru acest telefon, care pare destul de promițător. Și mai ales aștept să văd când va fi reprogramată apariția oficială a lui Moto Edge X30 Pro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep