HomeMobileAndroidHuawei nova Y90 e lansat pe piața locală cu HUAWEI Band 7...

Huawei nova Y90 e lansat pe piața locală cu HUAWEI Band 7 gratuit!

HUAWEI Consumer Business Group lansează în România noul smartphone nova Y90, cu design elegant, o opțiune high tech accesibilă pentru tineri. Iar în momentul lansării (3 august) există și o promoție: cine cumpără un model nova Y90 primește și o brățară de fitness HUAWEI Band 7.

Noul HUAWEI nova Y90 adoptă design-ul Space Ring emblematic al Huawei, care oferă senzația de simetrie estetică desăvârșită. Printre funcțiile impresionante ale dispozitivului se numără un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inci, baterie mare de 5000 mAh cu autonomie, soluția HUAWEI SuperCharge de 40 W, precum și o capacitate de stocare generoasă de 128 GB.

Totodată, HUAWEI nova Y90 aduce noutăți și îmbunătățiri și în ceea ce privește funcțiile de fotografiere. Telefonul este echipat cu o cameră triplă AI principală de 50 MP cu funcții inovatoare, cum ar fi modul Super Night, video dual-view față/spate și AI Snapshot, oferindu-le utilizatorilor o experiență de imagine excelentă.

HUAWEI nova Y90 arae un display de 6.7 inci, cu rată de afișare la 90 Hz și margini foarte subțiri. Vine cu o baterie de 5000 mAh, iar prin Pyramid Structure HUAWEI SuperCharge de 40 W, utilizatorii pot beneficia de 2,3 ore de gaming încărcând telefonul timp de numai 10 minute. Sistemul foto e construit cu 3 camere: 50MP (High-Res) f/1.8 + 2MP (Ultra-Wide Angle) f/2.4, FOV 120° + 2MP (Depth) f/2.4.

Prețul recomandat este de 1199 LEI. Detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep