HomeFeaturedFocusMoto G32 a fost prezentat oficial

Moto G32 a fost prezentat oficial

Moto G32

O nouă apariție de smartphone în portofoliul celor de la Motorola, apariție de care se vor bucura și doritorii din Europa. Este vorba despre Moto G32, un terminal mid-range care are destul de multe elemente în comun cu frații săi G42 și G52. Mai mult, și prețul de 210 euro, vehiculat pentru noua apariție, este tot în aceeași zonă.

Telefonul se bazează pe același chipset Snapdragon 680 de la Qualcomm, care limitează viteza de transfer de date la 4G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB, respectiv 128 GB. Cred că prețul de mai sus este valabil pentru combinația ceva mai slabă de memorii.

Ecranul lui Moto G32 este un IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 90 Hz, iar în partea de sus avem un orificiu destul de vizibil, pentru camera foto frontală de 16 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat în lateral, iar pe spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal este de 50 MP. Este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o a treia cameră, de 2 MP.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă de 30W. Telefonul vine cu un spate din plastic, în trei variante de culoare: Mineral Gray, Satin Silver și Rose Gold.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep