HomeFeaturedFocusLG ofera trei luni de Stadia Pro pentru posesorii de televizoare LG

LG ofera trei luni de Stadia Pro pentru posesorii de televizoare LG

LG

Oferta este valabilă pentru cei care achiziționează televizoare LG noi, dar și pentru utilizatorii care sunt deja posesori ai acestor televizoare. Modelul de televizor nu trebuie să fie mai vechi de doi ani. De fapt, pentru o cât mai bună informare asupra compatibilității cu oferta care include trei luni de acces gratuit la Stadia Pro, consultați lista cu televizoare LG compatibile.

Posesorii de televizoare LG care își revendică abonamentul gratuit Stadia Pro obțin acces instantaneu la peste cincizeci de jocuri, cu titluri noi adăugate în fiecare lună, reduceri unice la jocuri și conținut suplimentar oferit în mod regulat. Stadia Pro permite grafică până la 4K HDR, gameplay la 60 FPS și sunet surround 5.1. Este o soluție care înlocuiește o consolă de gaming. Este nevoie doar de o conexiune foarte bună la net.

Stadia store oferă, de asemenea, peste 250 de jocuri populare disponibile pentru cumpărare, inclusiv Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassins Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldurs Gate 3, precum și acces la o listă tot mai mare de jocuri și demo-uri gratuite, toate disponibile doar cu un controler compatibil, fără să fie nevoie de descărcări sau instalări de jocuri.

De menționat că pentru a activa această ofertă de la LG, în cazul în care îndepliniți toate condițiile de mai sus, este nevoie de o formă de plată validă. Utilizatorul nu va fi taxat în primele trei luni și nici nu este condiționat de continuarea abonamentului.

Stadia este serviciul de gaming online oferit de Google. Prețul lunar pentru abonamentul Stadia Pro este de 45 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep