HomeFeaturedFocusMotorola S30 Pro, cateva detalii tehnice

Motorola S30 Pro, cateva detalii tehnice

Motorola S30 Pro

Motorola pregătește un nou premium mid-range, la care lucrează intens. Motorola S30 Pro este numele său, dar se zvonește că ar putea fi numit și Edge 30 Fusion pe unele piețe. Dispozitivul tocmai a fost surprins în teste în Geekbench. Asta la puțină distanță după ce a fost certificat de TENAA, așa că au rămas la vedere suficiente detalii tehnice pentru a avea o imagine clară despre dispozitiv.

Terminalul va fi construit în jurul unui chipset Snapdragon 888+, vârful de gamă de anul trecut de la Qualcomm. Memoria sa RAM va putea fi de 8 GB, 12 GB sau chiar 16 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare ar putea fi de 128 GB, 256 GB sau 512 GB.

Acest nucleu hardware va rula un Android 12 aproape curat și va fi ținut în viață de un acumulator cu capacitatea de 4270 mAh. Acesta din urmă va oferi suport pentru încărcarea rapidă de până la 68W.

Ecranul lui Motorola S30 Pro va fi un OLED cu diagonala de 6,55 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli cel mai probabil) și rată de refresh de 120 Hz.

Este înaintat chiar și un preț valabil pentru Europa, care ar fi de 680 euro. Se pare că pe piețele europene terminalul se va numi Fusion. Dispozitivul ar putea să aibă parte de o prezentare oficială chiar în cursul zilei de astăzi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep