HomeFeaturedFocusSamsung Display va livra majoritatea ecranelor pentru iPhone 14

Samsung Display va livra majoritatea ecranelor pentru iPhone 14

iPhone 14

Proporția este una covârșitoare în favoarea producătorului coreean de paneluri. După ce a existat o adevărată telenovelă în ceea ce privește furnizorul de ecrane pentru viitoarea serie iPhone 14, iată că lucrurile par să se fi așezat. Conform unui raport publicat de DSCC (Display Supply Chain Consultants), Samsung domină clar lista furnizorilor acestui tip de componentă. O listă destul de scurtă chiar.

Mai exact, Samsung Display va furniza nu mai puțin de 82% din ecranele pentru viitoarea familie de telefoane iPhone 14 a celor de la Apple. Și va acoperi exclusiv modelele Pro.

Pe locul al doilea, la foarte mare distanță, vin coreenii de la LG Display. Aceștia vor acoperi circa 12% din necesarul de display-uri pentru telefoanele Apple din generația a 14-a. Pe ultimul loc se situează producătorul chinez BOE, cu doar 6%. Acesta nu se confruntă cu probleme de capacitate de producție (ca cei de la LG, spre exemplu), dar au modificat anumite procese de producție fără să înștiințeze Apple, lucru care le-a fost fatal în această colaborare. Și care le-a picat destul de greu celor de la Apple. S-ar putea ca în viitorul destul de apropiat să vedem cum compania din Cupertino va renunța complet la achiziția de ecrane de la BOE. În orice caz, pentru generația iPhone 14, BOE are interzis la modelel Pro.

Cel mai probabil vom vedea noua generație de telefoane de la Apple, cu patru modele (iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max) în cadrul evenimentului din 7 septembrie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep