HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A04 anuntat oficial

Samsung Galaxy A04 anuntat oficial

Samsung Galaxy A04

De bine ce ieri au ieșit la iveală detalii tehnice complete despre Galaxy A04s, iată că acum avem parte de un anunț oficial pentru modelui Samsung Galaxy A04. Un model ceva mai slăbuț, dar care se va bucura de același succes în ofertele operatorilor de telefonie mobilă. Noua apariție este succesorul direct al lui Galaxy A03 și moștenește câteva trăsături de la acesta.

Nu este specificat chipset-ul cu care este echipat dispozitivul. Dar avem trei opțiuni de memorii RAM (4 GB, 6 GB și 8 GB) și trei opțiuni pentru capacitatea internă de stocare (32 GB, 64 GB și 128 GB). Nu este foarte clar cum sunt acestea combinate. Dar ideea de bază este că poate fi acoperită o plajă destul de largă de opțiuni și bugete. Există și un slot pentru card microSD, care mai poate adăuga până la 1 TB de memorie la nevoie.

Sistemul de operare rulat de Samsung Galaxy A04 este un Android 12 cu interfața OneUI 4.1 peste el.

Ecranul este un IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție HD+. Are un notch în formă de V pentru o cameră foto frontală de doar 5 MP. Pe spate se găsește un sistem foto dual camera, cu un senzor principal de 50 MP și unul pentru detalii de adâncime de 2 MP. De remarcat că se adoptă designul de la seria de top, cu camerele foto direct pe suprafața spate a telefonului. Modulul foto nu mai este evidențiat separat.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Viteza de încărcare nu este specificată, semn că nu avem parte de nimic spectaculos.

Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale despre Samsung Galaxy A04. Dar sunt destul de convins că terminalul își va face drum și pe piețele europene.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep