HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A04s, noi detalii tehnice si comerciale

Samsung Galaxy A04s, noi detalii tehnice si comerciale

Samsung Galaxy A04s

Samsung Galaxy A04s este unul dintre viitoarele telefoane entry-level pe care le va lansa producătorul coreean. Un dispozitiv care, dacă e să judecăm după comportamentul generațiilor anterioare, se va bucura de destul de multă poularitate, mai ales în ofertele operatorilor de telefonie mobilă.

Așa că nu trebuie să mire faptul că există destul de mult interes în jurul acestui telefon, chiar dacă încă nu și-a făcut apariția oficială. Ultimele informații sunt destul de complete, atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial. Aflăm astfel grație celui mai recent leak, că dispozitivul va fi echipat cu un display PLS LCD cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție HD+, care va avea o rată de refresh de 90 Hz.

La interior Samsung Galaxy A04s se bazează pe un nucleu hardware compus dintr-un chipset proprietar Exynos 850, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Sistemul de operare rulat de acest nucleu va fi un Android 12 cu OneUI 4.1 peste el.

La nivel de camere foto, pe spate avem un senzor principal de 50 MP, ajutat de alte două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una pentru fotografii macro. Camera foto frontală are un senzor de 5 MP.

Telefonul va avea un acumulator de 5000 mAh, care se va încărca cu o viteză de până la 15W.

Avem chiar și un preț de vânzare pentru Samsung Galaxy A04s, valabil pentru Europa. Se zvonește că telefonul va costa 169 de euro când își va face apariția. Însă, așa cum spuneam, se va regăsi și în ofertele operatorilor, acolo unde se va bucura de subvenții consistente la pachetele de servicii.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep