HomeFeaturedFocusVideo: cum să faceți poze și filme de calitate cu iPhone 13

Video: cum să faceți poze și filme de calitate cu iPhone 13

Vă recomand două tutoriale video în care puteți vedea cum se pot obține poze și filme de calitate cu iPhone 13.
Vă recomand două tutoriale video în care puteți vedea cum se pot obține poze și filme de calitate cu iPhone 13.

În seria materialelor legate de promovarea iPhone-ului, Apple a lansat două noi filme în care ne arată cum să facem filme și poze cu iPhone 13. Primul este “How to Make a Video Montage in Cinematic Mode on iPhone with Arielle Bobb-Willis”, unde Arielle ne povestește cum se fac filme de calitate cu iPhone 13, folosind exclusiv funcția Cinematic – aparține exclusiv seriei Pro.

Cu opțiunea Cinematic e posibil ca în timp ce se înregistrează să se schimbe focalizarea de pe un subiect pe altul, ceea ce înseamnă introducerea unor efecte interesante de blur în timp ce subiectul apare perfect. Și după ce materialul video a fost înregistrat, ni se arată cum se poate face editarea direct în Clips.

Pare simplu:

Al doilea clip este mult mai interesant pentru că prezintă capabilitățile din zona foto: “How to Shoot & Edit Dramatic Summer Light on iPhone” cu Eddy Chen alături de Jahmyra și David. De de data asta ni se explică cum putem folosi lumina soarelui de vară în așa fel încât să putem obține cadre deosebite.

Pentru că așa cum orice fotograf bun ne spune, tot ce trebuie să facem este să fim atenți la lumină și să ne jucăm cu ea. În zilele de vară, cu soare puternic, puteți folosi iPhone-ul pentru a face poze interesante (nu o să spun niciodată că sunt la fel de bune ca cele făcute cu un DSLR) dacă apăsați cu degetul pe ecranul telefonului, după ce ați pornit Camera și apăsând pe icon-ul cu soarele puteți să îi diminuați sau să exagerați efectul pentru introducerea de umbre.

Apoi mai sunt detaliați câțiva pași: găsirea unui fundal care să avantajeze poza. Ulterior ne mai sunt date și sfaturi legate de cum putem să maximizăm potențialul oferit de Ora de Aur, adică ultima oră dinainte de apus, considerată ca fiind perioada în care lumina este perfectă pentru că nu mai cade direct pe noi.

Urmăriți filmele pentru că vi se dau sfaturi interesante pe care să le aplicați de fiecare dată când faceți fotografii, cu sau fară iPhone.

via PA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep