HomeFeaturedFocusZvon: lansarea iPhone 14 va fi tot online, posibil eveniment hibrid

Zvon: lansarea iPhone 14 va fi tot online, posibil eveniment hibrid

Apple a început să înregistreze materialele pentru lansarea iPhone 14 din septembrie, ceea ce înseamnă că evenimentul va fi online sau hibrid.
Apple a început să înregistreze materialele pentru lansarea iPhone 14 din septembrie, ceea ce înseamnă că evenimentul va fi online sau hibrid.

Mai avem o lună bună până la lansarea iPhone 14, de obicei ținută în prima parte a lunii septembrie și zvonurile legate de eveniment sunt tot mai multe. Prima dată că iOS 16 și iPad OS 16 nu vor fi prezentate împreună și acum că evenimentul va fi online, posibil cu componentă hibridă. Asta pentru că Apple ar fi început deja să înregistreze materialele pentru prezentare – tot via Mark Gurman de la Bloomberg știm și asta.

Asta înseamnă că e posibil să vedem o combinație similară cu cea de la WWDC, unde prezentările sunt înregistrate, însă în sală să fie ceva reprezentanți media și bloggeri care să poată avea acces direct la modelele iPhone 14 și Apple Watch.

Pe baza informațiilor de până acum Apple va prezenta noua seria iPhone 14 (care va avea 4 modele: iPhone și iPhone Max, plus Pro și Pro Max, acestea din urmă cu hardware nou) și ceasurile Apple Watch Series 8, cu noul model Pro și un Apple Watch SE cu hardware mai nou.

Și încă o dată Gurman amintește că pentru iPad OS 16 va fi un eveniment separat, poate în octombrie alături de prezentarea noilor modele iPad și Mac.

via 9to5

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep