HomeFeaturedFocusAsus Zenbook 17 Fold OLED prezentat oficial, laptop/tableta cu ecran pliabil

Asus Zenbook 17 Fold OLED prezentat oficial, laptop/tableta cu ecran pliabil

Asus Zenbook 17 Fold OLED

Compania taiwaneză a prezentat oficial în cadrul IFA 2022 noul Asus Zenbook 17 Fold OLED (UX9702). Un dispozitiv revoluționar, care aduce ecranul pliabil în zona de notebook-uri sau tablete. Depinde din ce perspectivă vreți să priviți lucrurile. Și, așa cum vom vedea în cele ce urmează, perspectivele sunt multiple.

Dispozitivul poate fi folosit ca un monitor (sistem all-in-one), atunci când ecranul este complet deschis. Un display OLED cu diagonală de 17.3 inchi și rezoluție 2560 x 1920 pixeli (aspect 4:3). Și cu o luminozitate de top de 500 niți. În acest scenariu, dispoizitivul are propriul său stand. Este nevoie doar de o tastatură și un mouse bluetooth.

În al doilea scenariu, ecranul poate fi îndoit la 120 grade. Acum devine un soi de laptop, cu jumătatea de jos a ecranului putând fi tastatură virtuală. Sau folosind tot ecranul și o tastatură bluetooth.

În fine, cu tastatura magnetică atașată peste o parte din ecran, Asus Zenbook 17 Fold OLED aduce mult mai mult cu un laptop convenționat.

Un al patrulea scenariu, pentru cei cu mâna largă (atât la propriu, cât și la figurat), presupune folosirea pe post de tabletă.

Cred că imaginile exemplifică mai bine toate aceste scenarii de lucru pe care acest dispozitiv versatil le poate îndeplini.

Din punct de vedere hardware, pentru un dispozitiv cu un design premiu, vin și specificații de top. Un procesor Intel i7-1250U (generația a 12-a), cu grafică Intel Iris Xe, o memorie RAM de 16 GB (LPDDR5) RAM și un HDD SSD de 1 TB (M.2 NVMe PCIe 4.0). Plus un acumulator de 75 Wh, care se poate încărca cu 65W. Sistemul de operare este un Windows 11. Desigur, avem suficiente opțiuni pentru conectivitate.

În mod evident, și prețul este pe măsura designului inovator și a specificațiilor de top. Asus Zenbook 17 Fold OLED are un preț de 3999 euro. Va fi disponibil la nivel global, în al patrulea trimestru al acestui an.

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep