HomeEvenimenteGoogle lanseaza Pixel 7 si Watch pe 6 octombrie, cu un eveniment...

Google lanseaza Pixel 7 si Watch pe 6 octombrie, cu un eveniment cu prezenta fizica

Cu o zi înainte de evenimentul de lansare iPhone 14 Google a trimis invitațiile pentru propriul eveniment unde va prezenta Pixel 7 și Pixel Watch.
Cu o zi înainte de evenimentul de lansare iPhone 14 Google a trimis invitațiile pentru propriul eveniment unde va prezenta Pixel 7 și Pixel Watch.

Google a anunțat că pe 6 octombrie va organiza evenimentul de prezentare pentru seria Pixel 7 și Pixel Watch și că acesta se va desfășura în Brooklyn, cu prezență fizică dar va fi transmis și live pe YouTube, începând cu ora 17:00 a României.

Odată cu trimiterea invitațiilor pentru cei ce vor veni fizic la eveniment, Google a publicat pe Twitter și invitația pentru stream-ul video:

În clipul de mai sus se pot vedea clar produsele pe care Google le-a arătat deja la conferința I/O din vară și care acum au parte de lansarea oficială: seria Pixel 7, ceasul Pixel Watch și setul de căști Pixel Buds Pro, că doar nu era să rămână mai prejos și să nu aibă și ei niște căști (chiar dacă nimeni nu le va folosi).

Cred că cel mai interesant produs va fi Pixel Watch, primul ceas smart gândit de Google (că e mult spus făcut de Google) în seria Pixel, ce va funcționa cu Wear OS, sistemul de operare de wearable pe care Google l-a abandonat cu mult timp în urmă.

Sunt sigur că până le 6 octombrie o să vedem o grămadă de leak-uri (controlate de Google) despre ceas și smartphone, ceea ce reduce mult din interes.

Apropo de leak-uri, există deja un unboxing de Pixel 7 Pro făcut în Bangladesh.

După cum spuneam: Google vrea atenție și încearcă să o obțină prin toate mijloacele.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep