HomeFeaturedFocusiPhone 14 pare sa fie mai solid decat modelele anterioare, trecand testul...

iPhone 14 pare sa fie mai solid decat modelele anterioare, trecand testul JerryRigEverything

În timp ce fanii așteaptă câte 4-5 săptămâni să le vină iPhone-ul, unii au ocazia să îl distrugă pentru a arăta lumii cât de rezistent e – vorbim despre Zach, posesorul canalului de YouTube JerryRigEverything, care și-a făcut un nume din distrugerea smartphone-urilor prin zgâriere, îndoire, ardere.

Pentru că design-ul lui iPhone 14 e identic cu cel de pe iPhone 13, speranțele legate de rezistență nu erau prea mari. Se pare însă că Apple a făcut niște schimbări subtile care îi permit un grad de rezistență mai ridicat, cu costuri de reparație ceva mai mici.

Să vedem:

Ca de obicei ecranul stă relativ bine, cu probleme de zgâriere undeva la nivelul 6 și adâncituri pe nivelul 7 (pe scala Mohs). Carcasa de aluminiu rezistă și ea destul de bine la zgâriere, până să ne arate culoarea metalului.

Interesant este că deși Apple spune că lentilele camerelor foto sunt protejate cu cristal, testul de față ne arată că treaba nu stă chiar așa și probleme apar deja la nivelul 6.

Totodată, clasicul test de ardere al ecranului generează (după cum era de așteptat) pixeli morți care nu își mai revin.

Dar cel mai mare plus e legat de testul de îndoire, unde iPhone 14 stă foarte bine și nu cedează.

Una peste alta, în ciuda aceluiași design, Apple a venit cu o schimbare pentru iPhone 14: l-a făcut mai rezistent. Acum urmează ca și software-ul să ajungă la același nivel!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep