HomeFeaturedFocusCa de obicei Apple da software netestat: urmeaza un patch iOS 16.0.2

Ca de obicei Apple da software netestat: urmeaza un patch iOS 16.0.2

Istoria se repetă: imediat după lansarea unei versiuni noi de iOS urmează o serie de patch-uri. iOS 16.0.2 e pe drum.
Istoria se repetă: imediat după lansarea unei versiuni noi de iOS urmează o serie de patch-uri. iOS 16.0.2 e pe drum.

Cine e familiarizat cu Apple și iOS știe că în ultimii ani sistemul de operare a fost praf imediat după lansare. Probleme majore de funcționare și securitate au afectat versiunile 14 și 15, iar versiunea 16 are și ea parte de propriile bug-uri.

Prima dată a venit anunțul că anumite modele iPhone 14, proaspăt lansate au probleme de activare, așa că a venit rapid un patch care e pus direct din fabrică. Între timp a apărut un bug legat de Copy & Paste unde utilizatorilor li se cere să confirme această operație.

Și mai rău, anumite modele iPhone 14 Pro au o problemă mare legată de tremuratul camerei atunci când e folosită din aplicații terțe precum Snapchat, TikTok sau Instagram. Iar altele se blochează în timp ce transferă datele de pe alt iPhone.

Că doar așa se face: iei cel mai cel aifon imediat ce e lansat și ajungi să îți dai seama că marea companie Apple nu e în stare să le testeze cum trebuie și tu trebuie să te chinui cu el. Măcar acum Apple are scuza că nu a putut controla echipele din cauza COVID ce a forțat lucrul de acasă.

Partea bună e că Apple a zis că știe de probleme și că lucrează la un patch ce ar trebui să vină săptămâna viitoare. Sunt curios ce chestii vor mai fi descoperite până atunci (poate că indicatorul de baterie nu are nicio treabă cu durata reală de viață?) și după …

via mr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep