HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab Active4 Pro anuntata oficial

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro anuntata oficial

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

După certificări, zvonuri și speculații, iată că Samsung Galaxy Tab Active4 Pro își face apariția oficială. O tabletă care pune accentul pe rezistența crescută, destinată utilizatorilor foarte activi și dinamici, dar și categoriilor profesionale care își desfășoară activitatea în medii ostile.

Tableta vine cu o husă de protecție specială inclusă în pachetul standard, cu o certificare IP68 și respectă și standardul MIL-STD-810H. Rezistă astfel la scufundarea în apă (maxim 30 minute la 1.5 metri), la praf, la vibrații, la expunerea la soare, la căzături de la 1 metru pe suprafețe dure, la apă sărată și la utilizarea la mare altitudine. La fel și S-Pen-ul cu care poate fi asociată.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, Samsung Galaxy Tab Active4 Pro vine cu un chipset Snapdragon 778G de la Qualcomm și propune două combinații de memorie. 4 GB RAM + 64 GB și 6 GB RAM + 128 GB. Există și un slot microSD pentru mai multă capacitate de stocare.

Ecranul este un TFT LCD de 10.1 inchi, cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli, iar acumulatorul de 7600 mAh poate fi înlocuit. Tableta oferă suport pentru 5G (dual-SIM hibrid), NFC, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 și un cititor de amprentă integrat în butonul fizic din față (home).

Sistemul de operare este Android 12 cu interfața OneUI peste el.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro va deveni disponibilă, în primă fază, în Europa (pe anumite piețe), undeva la mijlocul acestei luni. Deodamdată nu se cunosc detalii legate de prețul de vânzare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep