HomeFeaturedFocusTelefoanele Samsung Galaxy S6 primesc un update software

Telefoanele Samsung Galaxy S6 primesc un update software

Galaxy S6

Nu este o greșeală în titlu, este vorba despre familia de flagship-uri Galaxy S6, lansată în urmă cu aproximativ șapte ani și jumătate. Telefoane lansate în martie 2015, cu un Android 5 Lollipop și care au primit upgrade până la Android 8 Oreo. Pentru care se pare că este livrat un update de securitate.

L-au primit telefoanele cumpărate din open market, dar și de la Vodafone, din țări precum Belgia și Olanda. Probabil că va veni pentru toate terminalele, cu timpul.

Nu este prima acțiune de acest fel (adică surprinzătoare) din partea companiei coreene. Pe lângă seria Galaxy S6 (modelul standard, S6 Edge și S6 Edge+), în ultima vreme au mai fost livrate update-uri pentru Galaxy S8 și Galaxy S7.

Semn că proprietarii de astfel de telefoane nu sunt abandonați complet. Lucru care arată că preocuparea celor de la Samsung nu este pur teoretică.

Update-ul în sine nu este foarte mare, are aproximativ 13 MB. Deși nu specifică exact care este scopul său și folosește în schimb o forumulare generalistă, unele zvonuri spun că repară anumite bug-uri ale modulului GPS. Indiferent care ar fi scopul său, elementul important este că cineva de la Samsung lucrează pentru cei care și-au cumpărat telefoane acum mai bine de șapte ani.

Așa că, dacă se întâmplă cumva să mai folosiți un Galaxy S6, căutați acest update chiar și manual, dacă nu primiți o notificare legată de el.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep