HomeFeaturedFocusVideo: cum rezista Apple Watch Ultra la intalnirea cu un ciocan

Video: cum rezista Apple Watch Ultra la intalnirea cu un ciocan

Pentru că ... de ce nu? Un YouTuber a vrut să vadă cum rezistă un Apple Watch Ultra la întâlnirea violentă cu un ciocan.
Pentru că … de ce nu? Un YouTuber a vrut să vadă cum rezistă un Apple Watch Ultra la întâlnirea violentă cu un ciocan.

Inspirat de testele JerryRigEverything, un alt creator de conținut video a vrut să vadă cum rezistă noul Apple Watch Ultra la întâlnirea (violentă de altfel) cu un ciocan. Rezultatul este previzibil, mai puțin faptul că masa folosită pentru test a ieșit foarte șifonată.

Totuși, ceasul Apple Ultra nu a fost chiar irosit, înainte de distrugerea cu ciocanul a mai fost testat și la o cădere pe ciment și puțină agitație într-o cutie de cuie.

E evident că masa de fanboys o să exulte vizavi de Apple Watch Ultra: e produsul Apple care oferă undeva la jumătate din funcțiile unui ceas adevărat pentru outdoor, la un preț exorbitant. Și pentru asta au nevoie de motive bune cu care să se mintă că au făcut cea mai bună investiție.

Unul dintre ele ar fi că dacă îl scapi pe ciment, scapă aproape nevătămat. Al doilea că iese binișor și de la o întâlnire (mai puțin violentă) cu niște cuie.

Când vine vorba despre lucrurile mai dure, cum ar fi loviturile de ciocan, ecranul din safir se prezintă binișor, permițând avarierea mesei de test înainte ca el să cedeze, cu toate că a refuzat să mai pornească între timp.

Apple Watch Ultra după întâlnirea cu un ciocan.

Nu în ultimul rând, lovirea pe interior s-a lăsat cu pagube maxime.

Concluzia? Unii au găsit o nișă: testele distructive pentru gadget-uri și încearcă să dea tot ce e mai bun, în ciuda faptului că nu ajută pe nimeni să știe ceea ce e evident: dacă lovești serios cu un ciocan, ceasul va ceda în cele din urmă.

Ajută informația asta la decizia de cumpărare? Evident că nu, după cum am mai spus Apple Watch Ultra se va vinde extraordinar de bine pentru că arată excelent și oferă o autonomie decentă în comparație cu oricare alt ceas Apple. Restul mesajelor de marketing ale Apple sunt doar fum …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep