HomeFeaturedFocusApple Watch continua sa trimita oameni la urgenta, de data asta risc...

Apple Watch continua sa trimita oameni la urgenta, de data asta risc de otravire!

Dacă ați urmărit subiectul Apple Watch știți că ceasul Apple e ridicat în slăvi pentru că salvează viața utilizatorilor, trimițându-i la urgențe să se consulte.
Dacă ați urmărit subiectul Apple Watch știți că ceasul Apple e ridicat în slăvi pentru că salvează viața utilizatorilor, trimițându-i la urgențe să se consulte.

Sunt sătul de toate știrile care ridică în slăvi Apple Watch pentru veleitățile lui ˝de diagnoză˝ pentru diferitele probleme medicale pe care utilizatorii acestui produs miraculos nu știau că le au. Și de cele mai multe ori povestea este una fabuloasă, cum X sau Y a fost sfătuit să se ducă la medic și acesta a găsit probleme majore de sănătate (de obicei legate de inimă). De asta trec rapid peste toate informațiile (multe dealtfel) aruncate de fanboys pe Internet.

Însă știrea asta mi-a atras privirea: un utilizator de Apple Watch s-a trezit că ceasul l-a trimis la urgențe, tot pentru a-i salva viața, pusă în pericol chiar de smartwatch, care a luat foc. O să ziceți că nu e adevărat și că doar produsele Samsung (care oricum sunt mult mai multe decât cele Apple) explodează, cele Apple sunt perfecte.

Ei bine, lucrurile stau cam așa: un utilizator de Apple Watch Series 7 a simțit că ceasul se încinge, senzorii de pe ceas arătau asta și când l-a dat jos, a văzut că spatele era crăpat. A sunat la serviciul de suport al Apple și a ajuns pe la unul care a zis că o să îl ajute. Între timp omul nostru a folosit în continuare ceasul și s-a trezit că acesta se încinge, pentru ca eventual să explodeze.

Există chiar și o filmare a incidentului:

Abia în momentul acesta Apple a luat situația în serios și s-a grăbit să recupereze ceasul și i-a propus utilizatorului să semneze un acord prin care se angajează să nu vorbească despre incident – ceea ce ne duce cu gândul că s-ar putea să nu fie prima dată când se întâmplă asta și că PR-ul Apple a reușit să mușamalizeze situația.

Lăsând la o parte zeflemeaua, indiferent că e vorba de Apple, Samsung sau Huawei, aveți grijă cu dispozitivele care au baterii, mai ales când simțiți că încep să se încingă. Încercați să le răciți cât mai repede și de preferință într-un loc unde nu riscați să porniți un incendiu.

via 9to5

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep