HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Apple iPhone SE 4

FOTO: cum arata Apple iPhone SE 4

iPhone SE 4

Au ieșit la iveală câteva fotografii generate pe calculator cu viitorul iPhone SE 4, viitorul smartphone ceva mai accesibil al celor de la Apple. Nu este loc de prea multe surprize, ba chiar se confirmă informațiile conform cărora designul va fi puternic inspirat din cel al lui iPhone XR. Informația aceasta a fost oferită opiniei publice pentru prima dată de leakster-ul Jon Prosser (care are un istoric destul de bun) și a fost speculată în imaginile din acest material de către graficianul Ian Zelbo.

La nivel de detalii tehnice, deocamdată tot ce știm vine la nivel de zvon. Și știm de exemplu că viitorul smartphone accesibil (aici ar fi puțin de discutat despre semnificația termenului în viziunea companiei din Cupertino) al celor de la Apple se va baza pe chipset-ul Bionic A15.

Apple iPhone SE 4 va avea un singur senzor foto pe spate. Dar nu va fi echipat cu cititor de amprentă digitală. Revine notch-ul clasic și parcă ne întoarcem în timp din punctul de vedere al designului acestui telefon.

Entuziaștii mai speră la o memorie RAM mai mare și eventual la un acumulator mai generos și la o viteză de încărcare mai bună. Toate în comparație cu modelul XR.

O modificare mult mai sigură pentru iPhone SE 4 va fi trecerea la un USB Type-C.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep