HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A04e listat oficial in mod discret

Samsung Galaxy A04e listat oficial in mod discret

Samsung Galaxy A04e

Un entry-level nu este tocmai un motiv de mare tam-tam. Așa că nu trebuie să mire foarte tare că oficialii coreeni au optat pentru o listare discretă a acestei noi apariții. Asta cu atât mai mult cu cât Samsung Galaxy A04e este doar un derivat al lui A04. Pe de altă parte, acest tip de telefon are șanse mult mai mari să facă volume frumoase de vânzări, mai ales în ofertele operatorilor.

Telefonul vine echipat cu un display PLS LCD cu diagonală de 6.5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). O margine inferioară destul de proeminentă și un notch în formă de picătură sunt singurele detalii care pot fi menționate în legătură cu acest ecran.

Camera foto frontală are un senzor de 5 MP. Pe spate se găsește un sistem dual-camera cu un senzor principal de 13 MP și unul pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Samsung Galaxy A04e pare să nu aibă cititor de amprentă digitală, acesta nu apare menționat de loc în materialele și fișele tehnice publicate.

La interior telefonul mizează pe un chipset ce pare a fi un MediaTek Helio G35. Memoria RAM poate fi de 3 GB sau de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 32 GB, 64 GB sau 128 GB. Memoria internă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh și un Android 12 cu OneUI 4.1 completează lista cu detalii tehnice.

Samsung Galaxy A04e nu are încă detalii comerciale legate de preț sau disponibilitate. Oricum, judecând după specificațiile tehnice etalate, telefonul ar trebui să fie destul de ieftin.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep