HomeFeaturedFocusHuawei dă în judecată Amazon

Huawei dă în judecată Amazon

Amazon

Cei de la Huawei au anunțat că au demarat o acțiune în instană împotriva celor de la Amazon și a producătorului de display-uri e-ink Compal Electronics, precum și împotriva unor subsidiare ale celor două companii.

Deși nu prea au fost oferite detalii presei, se bănuiește că oficialii companiei chineze reclamă încălcarea unor patente deținute de Huawei în procesul de producție pentru e-reader-ul Kindle al celor de la Amazon. În mod oarecum ciudat, vorbim despre un produs pe care Amazon a anunțat deja că îl va retrage de pe piața chineză până la jumătatea anului viitor.

Este de bănuit că acest lucru se va întâmpla și din cauza succesului pe care l-a avut Huawei MatePad Paper, un produs similar din portofoliul Huawei. Care, în doar două luni de la lansarea sa pe piața chineză a reușit să depășească Kindle-ul.

Revenind la acțiunea în instanță împotriva Amazon, deocamdată ea doar a fost anunțată către opinia publică. Audierile în acest proces vor începe pe 8 decembrie, într-un tribunal din orașul chinez Suzhou.

Huawei este unul dintre liderii la nivel mondial în ceea ce privește proprietățile intelectuale din domeniul tehnologiei. Compania chineză deține nu mai puțin de 110.000 patente.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep