HomeFeaturedFocusLeak: Moto G Play (2022), specificații și foto

Leak: Moto G Play (2022), specificații și foto

Moto G Play (2022)

Unul dintre următoarele telefoane din portofoliul Motorola pare să fie Moto G Play (2022). Un entry-level care deja nu prea mai are secrete. Semn că nu este foarte departe de momentul apariției sale oficiale.

Dispozitivul vine echipat cu un display IPS LCD cu diagonala de 6.5 inchi. Rezoluția este HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Nu are o rată de refresh specială, aceasta este limitată la standardul de 60 Hz. Chiar dacă are marginile destul de proeminente, camera foto frontală este totuși găzduită de un orificiu poziționat central. Un pas în față în comparație cu notch-ul în formă de picătură. Și dacă tot am pomenit-o, este echipată cu un senzor de 5 MP.

Pe partea din spate, Moto G Play (2022) etalează un sistem foto compus din trei camere, dar nu avem nimic impresionant. Un senzor principal de 16 MP este ajutat de alte două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru fotografii macro și una pentru detalii de adâncime.

Cititorul de amprentă digitală pare să fie poziționat pe spatele telefonului.

La interior avem un chipset MediaTek Helio G37. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 3 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare este de 32 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Care se încarcă cu 10W. Sistemul de operare este un Android 12.

Nu este foarte clar când apare Moto G Play (2022). Dar, așa cum spuneam, nu cred că este foarte departe.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep