HomeFeaturedFocusHuawei Nova 10 SE anuntat oficial

Huawei Nova 10 SE anuntat oficial

Huawei Nova 10 SE

Compania chineză a completat astăzi seria Nova 10 prin prezentarea oficială a modelului Huawei Nova 10 SE. Telefonul păstrează elementele de design ale familiei, inclusiv modulul foto cu două cercuri mari (Star Orbit Ring), dar aduce specificații tehnice ceva mai accesibile. Este de fapt un mid-range 4G din jumătatea superioară a categoriei din care face parte.

La nivel de nucleu hardware este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 680. Sunt posibile trei combinații de memorii. Prima are 6 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. Cea de-a doua, cea intermediară, vine cu 8 GB de RAM și tot 128 GB memorie internă, iar cea de top, probabil cea mai atractivă, propune 8 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Nu există slot pentru card de memorie.

Sistemul de operare rulat este un EMUI 12 ( construit pe Android 12 open source) fără serviciile Google Mobile preinstalate.

Ecranul lui Huawei Nova 10 SE este un OLED de 6.67 inchi. Un panel cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și cu rată de refresh de 90 Hz, capabil de always-on. Cititorul de amprentă digitală este totuși poziționat lateral.

Camera foto frontală își face loc într-un orificiu central. Este echipată cu un senzor de 16 MP. Pe partea din spate avem un senzor principal de 108 MP, unul dintre argumentele forte ale terminalului. Cel puțin la nivel de marketing. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră de 2 MP pentru fotografii macro.

Autnomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care se poate încărca cu până la 66W.

Huawei Nova 10 SE  vine în trei variante de culoare: Starry Silver, Mint Green și Starry Black. Deocamdată nu au fost comunicate detalii legate de preț și disponibilitate.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep