HomeFeaturedFocusOneUI 5 cu Android 13 ajunge luna aceasta pe Galaxy S22

OneUI 5 cu Android 13 ajunge luna aceasta pe Galaxy S22

Galaxy S22

Upgrade-ul la Android 13 cu interfața OneUI 5 va sosi pentru toate telefoanele seriei Galaxy S22 de la Samsung în cursul lunii octombrie. Este o performanță pentru compania coreeană, în condițiile în care cu un an în urmă saltul la noua versiune a sistemului de operare de la Google a avut loc în noiembrie.

Dacă mergem și mai departe, S20-urile au primit noul sistem de operare de la acel moment (Android 11) în decembrie. Mă bucură să văd cum Samsung pare să fie tot mai preocupată de suportul acordat posesorilor telefoanelor sale de top.

Oficialii companiei coreene au promis că până la finalul acestei luni, în paralel cu livrarea update-ului pentru posesorii de terminale din seria Galaxy S22, vom avea și un roadmap complet pentru restul de terminale care încă primesc suport.

O să vă ținem la curent cu acest update, pe care îl monitorizăm pe un Galaxy S22 Ultra achiziționat prin intermediul celor de la Vodafone. De îndată ce îl primim, o să vă dăm de veste.

via GSM Arena

3 COMENTARII

  1. Când? Suntem în data de 18 ale luni….mai este câteva zile și se duce și octombrie…. Am un S22 dar degeaba ( ma refer la faptul ca vezi doamne seria asta e prima care îl primește…. când? Vrăjeală, pe pariu ca vine și noiembrie și nu vine nici un update de A 13…

    • NIciodata Samsung nu a fost printre companiile care au oferit update-urile majore de Android in timp util. De cele mai multe ori acestea vin in decembrie/ianuarie, in ciuda a ceea ce anunta Samsung.
      In schimb Samsung a fost compania care a oferit update-uri constante si pe termen mai lung.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep