HomeMobileAndroidHAUWEI Mate 50 Pro e lansat la nivel international, disponibil si in...

HAUWEI Mate 50 Pro e lansat la nivel international, disponibil si in Romania

Huawei Mate 50 Pro va fi disponibil în România din noiembrie, cu un preț promoțional, precomenzile pot fi făcute de acum.
Huawei Mate 50 Pro va fi disponibil în România din noiembrie, cu un preț promoțional, precomenzile pot fi făcute de acum.

La finalul săptămânii trecute Huawei a anunțat că modelul Mate 50 Pro va fi disponibil la nivel internațional, în România se pot face deja precomenzi. În perioada 13-31 octombrie, Mate 50 Pro poate fi comandat la un preț de 5999 LEI și vine la pachet cu un set de căști FreeBuds Pro 2, iar cei ce se abonează la newsletterul HUAWEI Store primesc un voucher în valoare de 500 RON pentru achiziția noului HUAWEI Mate 50 Pro din magazinul online www.huaweistore.ro, valabil până pe 31 octombrie inclusiv.

„În ultimul deceniu, seria Mate a depășit permanent limitele pentru ca inovațiile să poată fi accesibile la scară largă. Fiecare nouă generație de smartphone-uri Mate a reunit o serie întreagă de tehnologii Huawei de ultimă oră, iar HUAWEI Mate 50 Pro continuă această tradiție, aducând inovație și un suflu proaspăt categoriei noastre de smartphone-uri.”, a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group România.

Urmând tradiția seriei Mate Pro, modelul Mate 50 Pro vine cu o construcție impresionantă a camerei foto, având o cameră Ultra Aperture de 50 MP cu diafragmă ajustabilă pe 10 niveluri și optimizările aduse de tehnologia XD Fustion Pro.

˝Pe lângă simetria axială emblematică a designului seriei Mate, HUAWEI Mate 50 Pro se bucură în premieră de designul elegant al inserțiilor în relief Clous de Paris, prezentând un nou tip de estetică, cu o atenție deosebită la nivelul detaliilor. HUAWEI Mate 50 Pro vine cu două tipuri diferite de carcasă pentru spate, o variantă din sticlă și una din piele vegană. Varianta din sticlă este disponibilă în două culori, argintiu și negru, conferindu-i telefonului un finisaj elegant.

Varianta din piele vegană este de culoare portocalie, inspirată de razele strălucitoare ale soarelui, și este echipată cu un ecran de sticlă „Kunlun Glass”. Acesta este alcătuit din miliarde de cristale la nivel nanometric, rezultat al injectărilor de compuși ionici care îl fac mai durabil și mai rezistent la cădere, conform certificării de cinci stele din partea SGS Elveția. Versiunea Mate 50 Pro Orange din piele vegană este primul smartphone care obține această certificare, Huawei marcând o altă reușită în materie de durabilitate. Noul smartphone Huawei vârf de gamă dispune și de certificare IP68 pentru rezistența la apă la o adâncime de până la 6 metri, suportând cu ușurință mediile umede și praful.˝

Alături de varianta standard cu 256GB RAM, Mate 50 Pro poate fi achiziționat și în varianta Orange cu 512GB pentru stocare, la un preț de 6499 lei. Ambele modele dispun și de certificare IP68 pentru rezistența la apă la o adâncime de până la 6 metri, suportând cu ușurință mediile umede și praful.

Revenim cu impresii după ce ajungem să îl folosim puțin.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep