HomeCloud & MobilityProject Volterra, redenumit Windows Dev Kit 2023 e disponibil oficial la 599...

Project Volterra, redenumit Windows Dev Kit 2023 e disponibil oficial la 599 USD!

Anunțat la BUILD 2022 sub numele de Project Volterra, kit-ul de dezvoltare Windows pe ARM e disponibil oficial sub numele de Windows Dev Kit 2023!
Anunțat la BUILD 2022 sub numele de Project Volterra, kit-ul de dezvoltare Windows pe ARM e disponibil oficial sub numele de Windows Dev Kit 2023!

La conferința BUILD 2022 din vară, Satya Nadella a prezentat ideea Project Volterra, un kit de dezvoltare Windows pe ARM dedicat construirii de aplicații AI. Vreau să vă anunț că de săptămâna trecută Project Volterra e disponibil pentru publicul din opt țări sub numele de Windows Dev Kit 2023 și are un preț de 599 USD.

Odată cu lansarea oficială avem și confirmarea configurației hardware: adică cipset Snapdragon 8cx Gen 3. Și nu vorbim despre același cipset folosit de Microsoft pe Surface Pro 9, redenumit SQ3. Vine împreună cu 32GB RAM, 512GB SSD, trei porturi USB 3.2 Type-A, și două USB 3.2 Type-C, existând o singură variantă de hardware.

Windows Dev Kit 2023 vine cu toate instrumentele hardware necesare pentru development pe ARM – adică Visual Studio 17.4 preview pentru ARM. Cumva Microsoft vrea să spună că procesoarele Qualcomm ARM sunt mai performante pentru AI decât cele Intel – chestie pe care a arătat-o și la evenimentul de lansare Surface Pro 9, dacă vă aduceți aminte.

Windows Dev Kit 2023 este disponibil în doar 8 țări: Australia, Canada, China, Franța, Germania, Japonia, UK și US, dar ca de obicei va putea fi folosit și în altele dacă aveți o modalitate de a-l procura.

Vă tentează?

Detalii mai multe găsiți aici și aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep