HomeFeaturedFocusHuawei nova Y61 anunțat oficial

Huawei nova Y61 anunțat oficial

Huawei nova Y61

Huawei nova Y61 este cel mai recent entry-level (poate chiar un mid-range) al companiei chineze. Proaspăt anunțat oficial, el a fost listat pe site-urile globale ale producătorului, semn că are șanse mari să fie disponibil la nivel global. Adică inclusiv în Europa, pe piețele pe care compania chineză are o prezență solidă.

Dispozitivul este la limita dintre cele două categorii de jos, entry-level și mid-range. Are un display IPS LCD de 6.52 inchi (rezoluție HD+ și rată de refresh standard, de 60 Hz), cu margini destul de groase. În partea de sus are un notch în formă de picătură pentru o cameră selfie cu senzor de 5 MP.

Pe spate are totuși un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 50 MP. Cel de-al doilea senzor este unul macro, de 2 MP, în timp ce al treilea, cu rezoluție necunoscută, este pentru detalii de adâncime.

Compania chineză nu a oferit detalii despre chipset-ul lui Huawei nova Y61. Știm doar că are un procesor octa-core. Memoria RAM poate fi de 4 GB sau de 6 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 64 GB. Cel mai probabil va putea fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu 22.5W. Conectivitatea este limitată la 4G/LTE.

Telefonul vine în trei variante de culoare: Sapphire Blue, Mint Green și Midnight Black. Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale despre Huawei nova Y61.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep