HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 cu Snapdragon 8 Gen 2 testat in Geekbench

Samsung Galaxy S23 cu Snapdragon 8 Gen 2 testat in Geekbench

Samsung Galaxy S23

O unitate Samsung Galaxy S23 a fost testată în populara aplicație de benchmark Geekbench. Este prima apariție a viitoarei game de flagship-uri a companiei coreene în testele benchmark. Informația cea mai interesantă, deși una care era intuită de toți cunoscătorii, unitatea testată este echipată cu generația următoare a chipset-ului de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 2. Probabil o unitate destinată pieței din Statele Unite, pentru că știm că cele care ajung în Europa vin cu echivalentul de la Exynos.

Este prima apariție în benchmark-uri a noului chipset, așa că rezultatul din Geekbench a stârnit destul de mult interes. Și nu degeaba, pentru că scorurile obținute arată destul de bine.

Chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 are o arhitectură destul de ciudată. Vine cu un nucleu de top (prime) tactat la 3.36 GHz, Makalu-Elp (Cortex-X3), patru nuclee mid de 2.8 GHz (două Makalu și două Matterhorn, adică derivatele îmbunătățite ale lui Cortex-A715 și respectiv Cortex-A710) și trei nuclee de 2.02 GHz (Cortex-A510). GPU-ul este listat ca fiind un Adreno 740.

Dincolo de chipset, Samsung Galaxy S23-ul testat a fost echipat cu o memorie RAM de 8 GB. Semn că aici nu prea vom avea îmbunătățiri în comparație cu generația anterioară. Cine vrea mai multă memorie RAM trebuie să se orienteze către Ultra.

Sistemul de operare este un Android 13, aici nu este loc de surprize.

Avem și o informație care rezidă dintr-o fotografie scăpată către opinia publică de către un producător de huse de protecție. Se pare că seria Samsung Galaxy S23 va avea un design unitar.

Mai sunt câteva luni bune până la momentul apariției oficiale, dar deja compania coreeană testează intens această serie de terminale. Semn că vor ca lucrurile să fie bine făcute, să nu existe loc pentru scăpări nefericite.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep