HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 va avea o baterie mai mare

Samsung Galaxy S23 va avea o baterie mai mare

Samsung Galaxy S23

Circulă tot mai multe vești despre viitoarea serie Samsung Galaxy S23. Am putea spune că parcă este prea devreme, dar pentru această serie emblematică de flagship-uri, în realitate nu este niciodată devreme. În mod normal compania coreeană va prezenta telefoane în luna ianuarie sau februarie a anului viitor și le va pune în vânzare undeva în luna martie.

Cele mai recente informații fac referire la modelul standard S23. Care, se pare, va avea un acumulator cu o capacitate de 3900 mAh. Cu 200 mAh mai mult decât în cazul predecesorului S22. Un upgrade bine-venit, dar care ar fi sunat și mai bine dacă ar fi fost însoțit și de o creștere a vitezei de încărcare. Aici lucrurile rămân neschimbate, avem aceiași 25W (confirmați și de Chinese Compulsory Certification 3C) pe care Samsung îi tot plimbă de vreo trei ani. Până la urmă cred că este vorba și despre o precauție în plus din partea inginerilor companiei, care încă nu au trecut peste episodul Note 7.

Informațiile despre Samsung Galaxy S23 vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, Digital Chat Station. O sursă care de cele mai multe ori a avut informații corecte, mai ales despre produsele companiei coreene.

Aceeași sursă vorbește și despre ecranul lui S23. Care în mod sigur va păstra diagonala de 6.1 inchi. Și rezoluția fullHD+. Practic vom avea același display AMOLED ca și la generația anterioară. Și cred că pe lista cu elemente comune vom mai găsi și alte specificații tehnice.

Ce va avea schimbat cu siguranță Samsung Galaxy S23 va fi designul. Mai ales în zona camerelor foto de pe spate. Lucru confirmat și de fotografiile generate pe calculator care au ieșit la iveală cu câteva zile în urmă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep