HomeFeaturedFocusSony Xperia Ace IV, detalii tehnice complete

Sony Xperia Ace IV, detalii tehnice complete

Sony Xperia Ace IV
Xperia Ace III

Sony Xperia Ace IV este un viitor mid-range 5G cu dimensiuni de compact, care arată destul de atractiv din punct de vedere fizic. Nici specificațiile sale tehnice nu sunt de ignorat, mai ales dacă le privim prin perspectiva prețului pe care îl va pretinde acest dispozitiv. Și faptul că vine cu dimensiuni de compact poate fi un argument în favoarea sa. Însă sunt și alte informații care m-au făcut să abordez acest subiect. Dincolo de faptul că aduce upgrade-uri palpabile la mai toate aspectele care contează, se pare că telefonul va fi primul din seria Xperia Ace a celor de la Sony care va ieși în afara granițelor Japoniei. Compania pare să conștientizeze potențialul unui astfel de produs pe piața globală de smartphone și zvonurile vorbesc despre o disponibilitate mult mai amplă pentru viitoarea apariție din serie.

Spuneam că vine cu dimensiuni de compact. Va păstra diagonala de 5.5 inchi a generației anterioare, dar acum display-ul va fi un OLED cu rezoluție fullHD+ (2520 x 1080 pixeli). Ace III avea un LCD cu rezoluție HD+. Se schimbă și aspectul, acum vom avea proporția preferată a celor de la Sony, 21:9.

Sony Xperia Ace IV va fi echipat cu chipset-ul Snapdragon 4 Gen 1 de la Qualcomm, un chipset cu performanțe la nivel de Snapdragon 695 (mult peste Snapdragon-ul 480 al generației anterioare).

Memoria RAM va fi de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare va fi de 128 GB. Și aici avem un plus față de combinația 4 GB + 64 GB a lui Ace III.

La nivel de camere foto și acumulator, nu există informații deocamdată. La cum s-au mișcat lucrurile, mă aștept sincer să avem îmbunătățiri și aici. Cel puțin la nivel de camere foto.

Chiar și fără aceste detalii, Sony Xperia Ace IV arată mult mai bine. Iar perspectiva disponibilității la nivel global este vestea cea mai bună în legătură cu acest terminal.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep