HomeFeaturedFocusNoul pliabil Motorola RAZR 2022 ajunge in Romania

Noul pliabil Motorola RAZR 2022 ajunge in Romania

Motorola RAZR 2022

Cei de la Motorola s-au mișcat destul de repede și au reușit să aducă noul lor dispozitiv cu display pliabil Motorola RAZR 2022 inclusiv în România. Există deja o concurență aici pe segmentul de pliabile de tip clamshell și asta este în beneficiul consumatorului final. Noul telefon de la Motorola concurează cu Samsung Galaxy Z Flip4 și cu Huawei P50 Pocket. Și aș spune că are câteva argumente intersante de pus pe masă.

La interior dispozitivul etalează un nucleu hardware de top. Se bazează pe chipset-ul Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Sunt disponibile mai multe combinații de memorii, dar în Europa pare să ajungă cea cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Singura opțiune de culoare este Satin Black. Și dacă tot am punctat aceste aspecte, să spunem și că prețul recomandat pentru piața din România este de 5999 lei și că telefonul se poate găsi la partenerii autorizați Motorola: Altex, Digi și eMAG.ro.

La interior Motorola RAZR 2022 are un ecran pliabil p-OLED cu diagonală de 6.7 inchi și rezoluție 2400 x 1080 pixeli (aspect 20:9). Acesta vine cu o rată de refresh de 144 Hz și oferă suport pentru HDR10+. Protecția sa este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 5. Sub el este integrat și cititorul de amprentă digitală. Un orificiu discret poziționat central ascune o cameră foto frontală de 32 MP.

Atunci când terminalul este închis, poate fi folosit ecranul extern. Un G-OLED cu diagonală de 2.7 inchi (rezoluție 573 x 800 pixeli), mult mai versatil decât la Samsung. Acesta permite utilizarea terminalului fără să fie necesar ca acesta să fie deschis.

Tot la exterior avem un sistem dual-camera, cu un senzor principal de 50 MP și un ultrawide de 13 MP.

Autonomia lui Motorola RAZR 2022 este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 3500 mAh, care poate fi încărcat cu 30W. Pare să fie călcâiul lui Achile pentru acest dispozitiv interesant, însă prefer o concluzie clară doar după un review complet. Care, sperăm noi, o să vină cât de curând.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep