HomeCloud & MobilityAbonament la 50% și telefoane cu reduceri pe Orange de Black Friday

Abonament la 50% și telefoane cu reduceri pe Orange de Black Friday

Dacă vă tentează idea de a vă schimba telefonul, abonamentul sau pur și simplu căutați un gadget (căști, boxe, ceasuri smart și în general chestii pe care le conectăm la smartphone sau în smart home) și nu știți foarte clar ce să luați, vă sugerez să vă uitați zilele astea la Orange pe site pentru că sunt ceva reduceri. Cu ocazia Black Friday Orange are propria campanie online pe site cu reduceri în care sunt incluse 14 categorii de produse (până la 354 EUR) și servicii (70%). Am înțeles că promoțiile vor fi disponibile până pe 23 noiembrie 2022, asta în limita stocului disponibil evident, deci nu e neapărat grabă J.

M-am uitat azi dimineață pe site să văd cam ce e în ofertă și am găsit câteva reduceri ce merită evidențiate pe care m-am gândit să vi le comunic.

Pe zona de smartphone-uri:

  • Samsung Galaxy S22 5G la 1904 LEI, cu reducere de până la 548 LEI
  • iPhone 11 64GB Black Reconditionat Premium cu discount de până la 95 euro
  • Honor X8 la 502 LEI, cu reducere de până la 335 LEI
  • Oppo Reno 7 5G la 1077 LEI, cu reducere de până la 598 LEI
  • Sony Xperia 5 IV 5G la 3470 LEI, cu reducere de până la 1077 LEI

Pe Smart Home:

  • Chromecast 3 la 119 LEI, cu reducere de 25%
  • Becuri smart TP-Link la 46/60 de LEI, cu reducere de 20%
  • Aspirator robot Lenovo T1S la 1161 LEI, cu reducere de 378 LEI

În ultima vreme am văzut că merită să te uiți atent pe reducerile la servicii pentru că s-ar putea să te alegi cu chestii foarte mișto, pe care altfel nu le-ai găsi. În prim plan iese oferta Love cu discount de peste 70%, prin care clienții pot achiziționa Fibra 500 + TV Esential la 11 lei/lună în lunile 1-12 din abonament sau pentru oferta cu 50% discount la abonamentul fără telefon Smart Plus 15 (7.5 euro/lună).

Servicii Orange reduse de BF.

O chestie foarte mișto: până pe 13 noiembrie abonamentele fără telefon au discount de 50% și asta vă permite de exemplu să luați un abonament Fun 10 la 5 EUR care vă aduce convorbiri nelimitate și 60GB trafic lunar și roaming suficient. Ceea ce e o chestie foarte mișto și vă recomand să nu o ratați!

Și nu în ultimul rând, aruncați un ochi pe secțiunea de telefoane recondiționate (cu garanție de 12 luni) unde găsiți produse interesante care acum au reduceri suplimentare – da, cele Apple sunt la mare căutare.

Mai multe detalii și prețuri actualizate veți găsi aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep