HomeFeaturedFocusVIDEO: Asus ROG Phone 6 Pro, test de rezistență

VIDEO: Asus ROG Phone 6 Pro, test de rezistență

Asus ROG Phone 6 Pro

Asus ROG Phone 6 Pro este considerat de mulți ca fiind cel mai puternic smartphone la ora actuală. Cel puțin pe segmentul Android-elor. Și asta pentru că a generat cele mai bune scoruri în testele benchmark. Cu AnTuTu în frunte, care rămâne benchmark-ul de referință pe partea de performanțe.

Ei bine, de la cel mai puternic telefon din lume, parcă ai așteptări și în ceea ce privește rezistența fizică. Numai că el vine cu un istoric nu tocmai favorabil, generația anterioară a arătat că are niște puncte vulnerabile greu de ignorat.

Tocmai de aceea, testul de rezistență pentru Asus ROG Phone 6 Pro a fost așteptat cu nerăbdare de mulți fani ai acestui flagship de gaming. Și când spunem test de rezistență, ne referim la celebrul ritual al lui JerryRigEverything. Prin care este testată rezistența la zgâriere a unui telefon, expunerea ecranului acestuia la flacără deschisă și rezistența la îndoire.

Ei bine, aici, la acest ultim capitol suferă mult telefonul taiwanezilor.

Nu mai detaliez mult, dar poza de introducere a acestui material cred că este grăitoare. Asus ROG Phone 6 Pro pur și simplu se rupe pe la mijloc. Semn că nu prea s-au schimbat multe din acest punct de vedere de la generația anterioară. Vă las cu materialul video complet.

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep