HomeFeaturedFocusOppo A58, specificatii tehnice complete

Oppo A58, specificatii tehnice complete

Oppo A58

Acum câteva zile am avut parte de un leak destul de important despre Oppo A58. Un viitor terminal mid-range al producătorului chinez, care ar trebui să impresioneze printr-un raport preț/specificații suficient de atracti. Spun asta pentru că nu văd cu ce altceva ar putea să atragă publicul. Detaliile care au ieșit la iveală până în prezent sunt destul de anoste, de telefon de pluton. Așa că este nevoie de altceva pentru a avea priză la putențialii cumpărători și pentru a face o figură frumoasă de vânzări.

Dispozitivul se încadrează perfect în categoria telefoanelor 5G accesibile, care lasă performanțele în plan secund. Tot dispozitivul pare să fi fost construit cu gândul la limitarea cât mai puternică a costurilor. Rămâne de văzut în momentul apariției oficiale și implicit al anunțării prețului de vânzare dacă acest obiectiv neoficial a fost îndeplinit.

Terminalul, care în prezent mai culege diverse certificări, mai are șansa oferită de prezența în ofertele operatorilor. Pare să se preteze destul de bine la împachetarea cu serviciile oferite de aceștia.

Pentru a putea oferi suport pentru rețelele 5G la cel mai mic cost, Oppo A58 avea o singură opțiune clară în materie de chipset. Și anume Dimensity 700 de la MediaTek. Cea mai ieftină variantă de chipset 5G de pe piață. Procesorul va rula în nu mai puțin de trei combinații de memorii, cu 6 GB de RAM sau 8 GB de RAM și memorii interne de 128 GB sau de 256 GB.

Ecranul este un IPS LCD de 6.56 inchi și va avea o rezoluție HD+. Vine totuși cu o rată de refresh de 90 Hz. O cameră selfie de 8 MP își găsește loc într-un notch în formă de picătură. Pe spate avem un sistem dual camera cu un senzor principal de 50 MP și unul pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Acumulatorul va avea o capacitate de 5000 mAh și se va putea încărca cu până la 33W.

Oppo A58 va fi disponibil în trei variante de culoare, Tranquil Sea Blue, Breeze Purple și Starry Sky Black. Deocamdată nu este foarte clar când își va face apariția oficială.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep