HomeMobileAndroidAplicația Mobile Banking a UniCredit se poate folosi pe aparatele Huawei: află...

Aplicația Mobile Banking a UniCredit se poate folosi pe aparatele Huawei: află cum o instalezi!

În sfârșit utilizatorii aparatelor Huawei pot să folosească aplicația de mobil a UniCredit România pentru că ea este disponibilă în magazinul AppGallery și poate fi instalată fără probleme. Și în felul acesta orice utilizator de telefoane/tablete Huawei are acces la ea, în deplină siguranță.

Instalarea se face simplu: deschideți magazinul AppGallery și căutați după Mobile Banking (sau după Unicredit) – aplicația pentru banca din România are numele Mobile Banking, asta ca să vă ajut să identificați rapid pachetul. Apăsați pe butonul Install și așteptați să se descarce și să se instaleze. Apoi o porniți, selectați limba în care vreți să vă fie prezentată interfața și pe urmă vă conectați folosind numărul cardului sau o combinație de nume de utilizator și cod de activare, această variantă necesitând deplasarea într-una dintre sucursalele Unicredit.

Aștept aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank din primul moment în care Huawei a fost nevoită să renunțe la serviciile Google și să își construiască propriul ecosistem. Am înțeles că a este una dintre cele mai dorite și căutate aplicații de către utilizatorii de device-uri Huawei, iar integrarea acesteia în AppGallery s-a raportat la VOC (Voice of Customers) ca și criteriu prioritar de selecție. 

„Ne bucurăm să anunțăm integrarea aplicației Mobile Banking de la UniCredit Bank în AppGallery. Vrem să oferim consumatorilor de produse Huawei cât mai multe aplicații relevante, cerute de public, iar Mobile Banking este una dintre cele mai căutate din categoria de banking. Acum, clienții UniCredit pot descărca ușor și rapid aplicația pe telefonul Huawei pe care îl dețin. Iar noi ne vom concentra pe o colaborare de lungă durată cu UniCredit, cu beneficii și rezultate cât mai bune.”, a spus Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

Prin intermediul aplicației Mobile Banking iți poți verifica soldul conturilor, poți efectua plăți în lei și în valută, poți solicita un credit de nevoi personale 100% online, poți solicita un card de debit virtual, poți primi cashback din diverse tranzacții, poți seta plăți automate pentru facturile lunare, poți bloca un card în caz de furt sau pierdere și îi poți seta limite după cum dorești.

Felicitări Huawei și UniCredit! Mai bine mai târziu decât niciodată.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep